Op de parkeerplaats: Gitaar en films

De meeste chauffeurs brengen meer tijd door in hun cabine dan in hun huiskamer. Zeker als ze in die cabine overnachten. Dan wil je daar natuurlijk je eigen stekkie van maken. Hoe doe je dat? Vindt je baas alles goed? En hoe zit het met de veiligheid? TON vroeg het op de parkeerplaats.

Vandaag: Wilfred Veerbeek (49) uit Deest rijdt bij Gerrits Transport in Winssen.

In de cabine hangen foto’s van Wilfreds gezin goed in het zicht.
“Zo heb ik ze onderweg toch een beetje bij me. Ik heb ook een flatscreen met harde schijf, om films te laden. Want ik ben een filmgek. Mijn gitaar heb ik ook altijd bij me. Een magnetron hoef ik niet. Ik zit al genoeg in de cabine. Bij een chauffeurscafé eten is veel gezelliger. Soms neem ik mijn gitaar mee naar binnen om voor chauffeurs te spelen. Van de baas mogen we alles aanpassen. Maar we moeten wel zuinig op de auto’s zijn, dus gaten boren is verboden. Aan de buitenkant mag niks. Iets achter de voorruit kan nog net. Ik heb er extra kleine naambordjes staan. Dure bekleding hoef ik niet. Er gaat een keer een kop koffie over en je krijgt het niet meer goed schoon.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *