Gelukkig kon de brandweer bijna alle auto’s redden

Je doet je best. Probeert je klant, je baas, je collega tevreden te houden. Zet een extra stapje. Krijg je dan ook de waardering die je verdient? Of zijn pek en veren je deel? Geen mens kan zonder een schouderklopje, zo nu en dan. TON bezocht enkele parkeerplaatsen en vroeg chauffeurs: Wie waardeert jou – en wie of wat waardeer jij? Vandaag Martijn Willemsen (33).

Martijn Willemsen uit Arnhem rijdt bij Melis Transport in Duiven. Het bedrijfspand is in maart volledig uitgebrand.

“Mijn baas is ongeveer net zo oud als ik. Hij heeft na het overlijden van zijn vader het transportbedrijf laten uitgroeien van enkele tot vijfenvijftig auto’s. Daar heb ik waardering voor. Ik hoor hem ook regelmatig vragen of het goed gaat. Er wordt bij Melis goed naar elkaar geluisterd.

Nu het pand is afgebrand, is het extra aanpassen om alle transportbewegingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Gelukkig kon de brandweer bijna alle auto’s redden.

Door het vuur helpt iedereen elkaar uit de brand. Nu merk je pas echt of je samen sterk bent. Wat opvalt is dat ook klanten en zelfs de concurrenten met je meeleven en als het moet bijspringen. Dat zie ik wel als waardering voor Melis.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *