Soepel geregeld als er privé iets moet gebeuren

Je doet je best. Probeert je klant, je baas, je collega tevreden te houden. Zet een extra stapje. Krijg je dan ook de waardering die je verdient? Of zijn pek en veren je deel? Geen mens kan zonder een schouderklopje, zo nu en dan. TON bezocht enkele parkeerplaatsen en vroeg chauffeurs: Wie waardeert jou – en wie of wat waardeer jij? Vandaag Rob Buursink (48).

Rob Buursink uit Enschede rijdt al tien jaar via een uitzendbureau bij Lesscher in Deurningen. Op de directeur na werkt hij het langst bij het uitzendbureau.

“Ik waardeer de manier van plannen bij het uitzendbureau en bij Lesscher. Als er privé iets moet gebeuren, of als je een vrije dag nodig hebt, dan wordt dat soepel geregeld.

Bij klanten toon ik eigen initiatief. Als er bijvoorbeeld een vracht niet klaar is, dan pak ik zelf mee aan. Dan seal ik bijvoorbeeld de lading. En vrolijk zijn is ook al de helft. Dat klanten het waarderen, blijkt als magazijnmedewerkers op het losadres snel mijn auto leeghalen met een heftruck. Terwijl ik volgens de overeenkomst zelf alles via de klep met de pompwagen moet lossen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *