Thomas bouwt een warehouse in ’t klein

LEGO-logistiek

In de kelder van Thomas Geurts (47) staat een stad, gebouwd uit meer dan honderdduizend legosteentjes. Thomas woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Venlo. Hij werkt op de douaneafdeling van Arvato in Venlo. 

Thomas ontwierp een warehouse, kantine en kantoor, met vrachtwagen en heftruck. Eind september diende hij zijn idee van een logistiek warehouse (Mijn LEGO warehouse: Transport Inc.) in bij LEGO. 

“Als kind speelde ik heel veel met LEGO. Toen mijn oudste dochter Lynn geboren werd, nu

 een meisje van zes, haalde ik de spullen bij mijn ouders op. Het ging weer kriebelen en zo is het begonnen.”

LEGO geeft fans en bouwers de gelegenheid om ideeën voor pakketten in te dienen. Als je voorstel tienduizend stemmen krijgt, maak je kans dat LEGO het in productie neemt. Thomas miste tussen al die voorstellen een warehouse. “Ik heb een hoop sets gezien en hou alles bij wat er uitkomt. Er zijn sets met vrachtwagens en heftrucks, maar niet een geheel, zoals mijn voorstel.” Eind december stond Thomas’ voorstel op ruim 2000 stemmen.

 

Het warehouse van Thomas bekijken en stemmen: thomasgeurts.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *